Exilionin omistaman Valla-toimistokiinteistön uudistustyön ensimmäinen vaihe etenee Helsingin Ruoholahdessa. Hankkeessa uudistetaan yhteensä noin 3 000 neliömetriä maantasokerroksesta ja kellaritiloista.
Katutason palvelutarjonta laajenee loppuvuodesta 2025 kolmella uudella ravintolalla. Exilion on solminut vuokrasopimukset Patisserie Teemu Auran, aasialaishenkisen HuaDun ja lounasravintola Dylanin kanssa.
Dylan toimii Vallan päälounasravintolana ja tarjoaa kokous- ja catering-palveluja kiinteistössä ja lähialueen yrityksille.
Ravintoloiden lisäksi tiloihin rakennetaan muun muassa kokouskeskus ja auditorio. Lisäksi kiinteistön sydän, Atrium, uudistetaan ja tilaan tuodaan monipuolisia toiminnallisuuksia, kuten drop-in-työskentelytiloja, sisäpaviljonki ja erilaisia aktiviteetteja.
Vallan kehityshankkeen ensimmäinen vaihe valmistuu loppuvuodesta 2025.
Kuvan lähde: Exilion, Kuvatoimisto Kuvio.