keskiviikko, 7 kesäkuun 2023

Meistä

Ota yhteyttä etunimi.sukunimi@bonnierbusiness.fi

Merja Aura
Päätoimittaja

Päätoimittaja, YTM, FM Merja Aura on aikaisemmin toiminut toimituspäällikkönä sekä viestintäkonsulttina ja hoitanut useiden terveys- ja hoiva-alan yritysten viestintää.

Maria Korteila
Toimittaja
toimitus.kiinteisto (@) bonnierbusiness.fi / 050 347 8036

Toimittaja, DI Maria Korteila on työskennellyt talous-, teknologia- ja tiedeaiheisiin perehtyneenä toimittajana vuodesta 1997 lähtien. Bonnierille hän siirtyi keväällä 2015 perustamaan Kiinteistö-uutispalvelua.

Kirsi Kankaanoja
Asiakaspalvelupäällikkö
asiakaspalvelu (@) bonnierbusiness.fi

Asiakaspalvelua hoitaa Kirsi Kankaanoja, jolla on paljon kokemusta vastaavista tehtävistä. Bonnierin palveluksessa hän on työskennellyt vuodesta 2007.

Johanna Storck
Markkinointi- ja tapahtumapäällikkö

Johanna Storck on työskennellyt laaja-alaisesti myynnin, digitaalisen markkinoinnin ja tapahtumatuotannon parissa. Hänet tunnetaan myös juontotöistä. Keväällä 2022 hän siirtyi Bonnierille ja toimii markkinointi- ja tapahtumapäällikkönä.

Ville Virtanen
Myyntipäällikkö
ville.virtanen (@) bonnierbusiness.fi / 050 326 9760

Ville Virtanen on työskennellyt asiakaspalvelun ja myynnin parissa yli 10 vuoden ajan. Ville tunnetaan tinkimättömästä halustaan palvella asiakasta mahdollisimman hyvin. Ville siirtyi Bonnierille tammikuussa 2023.

Vinkkaa toimitukselle

Arvostamme juttuvinkkejä!

Kiinteistö-uutiset haluaa palvella lukijoitaan hyvin ja meitä kiinnostaa, mitä lukijamme haluavat. Voit osallistua Kiinteistö-uutisten tekemiseen antamalla meille vinkkejä aiheista, joita meidän tulisi mielestäsi kirjoittaa, ja tietysti kommentoimalla jo tehtyjä juttuja.

Kirjoita toimitukselle sähköpostia toimitus.kiinteisto@bonnierbusiness.fi

Luetuimmat