Ympäristöä ei pelasteta yksin, siihen tarvitaan yhteistyötä

Toteutamme vuosittain kymmeniä energiaremonttihankkeita ja lisäksi rakennuttajakonsulttimme toteuttavat toista sataa yksittäistä rakennuttamistoimeksiantoa tilaajillemme. Työllistämme erityisesti rakennusautomaatio-, ilmanvaihto-, putki- ja sähköurakoitsijoita, mutta myös rakennusurakoitsijoita ja muita erikoisurakoitsijoita. Urakoinnin lisäksi työllistämme useita suunnittelutoimistoja aina arkkitehtisuunnittelusta rakennesuunnitteluun ja LVIAS-suunnitteluun. Arvioin, että pelkästään energiaremonttien osalta hankimme ensi vuoden 2023 aikana aliurakoita yli 20 % enemmän kuin tänä vuonna. Viimeisen kahden vuoden aikana olemme tilanneet alihankintoja useilla miljoonilla euroilla. Rakennuttamistiimin toimesta olemme työllistäneet toisella mokomalla urakoitsijoita ja suunnittelijoita suoraan tilaajan lukuun.

Kaikissa projekteissamme olemme tehneet hankintoja vuodesta 2016 alkaen avoimesti ja läpinäkyvästi asiakkaalle. Olemme saaneet siitä kiitosta, koska näillä perusteilla asiakas todella tietää mitä tilaa. Tästä periaatteesta haluamme jatkossakin pitää kiinni. Toimintamme ytimessä ovat arvomme, joita ovat vastuullisuus, luotettavuus ja tehokkuus. Näitä toivomme myös yhteistyökumppaneiltamme.

Kehitämme toimintaamme kaiken aikaa. Hankintaprosessiemme osalta pyrimme kehittämään yhteistyötä parhaiden yhteistyökumppanien kanssa ja löytämään markkinoilta osaavimmat urakoitsijat yhteistyökumppaneiksemme. Tavoitteenamme on parantaa sujuvaa yhteistyötä, koska siitä hyötyy kaikki alkaen asiakkaasta aina loppukäyttäjään. Sujuva yhteistyö tarkoittaa sitä, että hankkeet toteutuvat suunnitellussa aikataulussa taloudelliset ja laadulliset tavoitteet huomioiden.

Liity kumppaniverkostoomme

Tulemme lähiaikoina kutsumaan parhaita yhteistyökumppaneita kumppaniverkostoomme, jotta yhteistyön kehittäminen saa hyvän pohjan. Kumppanuuteen perustuvalla toimintamallilla pyrimme kehittämään yhteistyötä entistä parempien tuloksien saavuttamiseksi asiakkaalle – avoimesti, niin kuin tähänkin asti. Mikäli koet, että teidän yrityksenne sopisi meidän kumppaniksemme, niin ota rohkeasti yhteyttä. Meidän kaikkien velvollisuutenamme on pitää elinympäristöstämme huolta ja yksi parhaista keinoista siihen on energiatehokkuuden parantaminen. Siihen ei kukaan pysty yksin, vaan tämä tehdään yhdessä!

Kirjoittaja Janne Koskela työskentelee operatiivisena johtajana EcoReal Oy:ssä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Edellinen artikkeliYmpäristösertifikaateista uupuu asioita, joita EU-taksonomiassa korostetaan
Seuraava artikkeliLehtileikkeet: Vantaalla olisi kysyntää useille uusille supermarketeille