WasaGroupin Tyynismaa ja Peräsarka suunnittelevat neljättä rahastoa – kiinteistösijoitustoimintaa tarkoitus kasvattaa merkittävästi

WasaGroup-konsernin pääomistajat Ari Tyynismaa ja Jani Peräsarka ovat maaliskuun alussa jättäneet operatiiviset tehtävänsä WasaGroup Oy:ssä.

Tyynismaa ja Peräsarka toimivat jatkossa WasaGroupin hallituksen jäseninä vastaten WasaGroup-konsernin strategisesta johtamisesta ja kehittämisestä.

He toimivat jatkossa WGF-kiinteistörahastojen parissa, niiden kehittämisessä sekä uusissa rooleissaan yhtiöissään Tyynismaa Capital Oy ja Backfield Consulting Oy.

Tyynismaa Capital Oy toimii kiinteistökehittäjänä ja sijoittajana, jonka tarkoitus on tukea WGF-kiinteistörahastojen toimintaa.

Tyynismaa täydentää omalla toiminnallaan WasaGroup-konsernin hankekehitystyötä sekä tukee WGF-kiinteistörahastojen toimintaa.

Tyynismaa toimii myös pääomasijoittajana ja mentorina valikoiduissa kiinteistötoimialaan liittyvissä startup-yrityksissä.

Jani Peräsarka jatkaa kolmen WGF-kiinteistörahaston toimitusjohtajana.

Lisäksi Peräsarka toimii Backfield Consulting Oy:n kautta Tyynismaa Capital Oy:n kumppanina kiinteistösijoituksissa ja kiinteistökehityshankkeissa ja toimii myös valikoitujen varakkaiden yhteistyökumppaneiden neuvonantajana ja heidän projektiensa tukena.

Tyynismaa ja Peräsarka ovat toimineet jo pitkään yhtiökumppaneina WasaGroup-konsernissa ja jatkavat nyt yhteistyötään laajemman kokonaisuuden parissa keskittyen kiinteistörahasto- ja kiinteistösijoitustoimintaan.

–Tyynismaa Capital ja Backfield Consulting ovat meidän uusi foorumimme tehdä yhdessä yhteistyötä yhteisten verkostojemme hyödyksi. Tavoitteena on synnyttää uutta liiketoimintaa, luoda kaikille osallisille kannattavaa kasvua sekä luoda tuottavia sijoitusmahdollisuuksia, Tyynismaa ja Peräsarka sanovat.

WasaGroupin ensimmäinen WGF-kiinteistörahasto perustettiin vuonna 2013 ja kaksi seuraavaa vuonna 2015. Nyt Peräsaralla ja Tyynismaalla on perusteilla neljäs WGF-kiinteistörahasto.

Uuden kiinteistörahaston myötä kiinteistörahasto- ja -sijoitustoimintaan on tulossa uudistuksia, joilla tähdätään kiinteistösijoitustoiminnan merkittävään kasvattamiseen ja laajentamiseen.

Kuvan lähde: WasaGroup.