S-Pankille siirtyneet Fennian kiinteistörahastot keräsivät satoja uusia sijoittajia maaliskuun merkinnässä

S-Pankki osti viime kesänä Fennian varainhoito- ja kiinteistösijoituspalvelut, ja S-Pankille siirtyneet Fennian kiinteistörahastot avautuivat myös S-pankin kuluttaja-asiakkaille tammikuussa.

Fennica Toimitilat I -rahaston nimi muuttui S-Pankki Toimitila Erikoissijoitusrahastoksi ja Fennia Tontit -rahaston nimi S-Pankki Tontti Erikoissijoitusrahastoksi.

S-Pankki Tontti- ja S-Pankki Toimitila -rahastojen ensimmäinen merkintäpäivä oli maaliskuun lopussa.

–S-Pankki Tontti- ja S-Pankki Toimitila -rahastot ovat matkansa alkuvaiheessa S-Pankin jakelukanavissa, mutta jo nyt on nähtävissä, että rahastoille löytyy kysyntää, kertoo S-Pankin Varallisuudenhoitoliiketoiminnasta vastaava varatoimitusjohtaja Hanna Porkka.

–Kiinnostustaan ovat osoittaneet sekä kuluttaja-asiakkaat, isommat institutionaaliset sijoittajat kuin yrityksetkin, porkka sanoo.

Maaliskuun merkinnässä S-Pankki Tontin osuudenomistajien lukumäärä lähes viisinkertaistui ja S-Pankki Toimitilojen osuudenomistajien määrä kasvoi yli 50 prosenttia.

Tonttirahaston osuudenomistajien lukumäärä oli ennen uusinta merkintää 140 kappaletta, joten nyt osuudenomistajien lukumäärä lähentelee 700.

Toimitilarahaston osuudenomistajien lukumäärä oli ennen uusinta merkintäpäivää 446 kappaletta, ja nyt osuudenomistajia on yli 650.

Kuvan lähde: Shutterstock.

Edellinen artikkeliUB Suomi Kiinteistöt sijoittaa metrosasemakiinteistöön Helsingissä ja toimistokiinteistöön Porissa
Seuraava artikkeliPasilan maamerkkikiinteistön Ison Pajan omistuspohja muuttuu