Propstreet laajenee Suomessa kumppanuudella LogisTilan kanssa

Ruotsalainen proptech-yritys Propsteet on solminut sopimuksen toimitilavälittäjä ja neuvonantaja LogisTilan kanssa palvelun käytöstä Suomen markkinoilla.

Vuonna 2018 perustettu luottamukselliset kiinteistötransaktiot mahdollistava alusta Propstreet laajensi toimintaansa Suomen markkinoille viime vuonna.

Jari Terävä.

–LogisTilalla on vahva kasvutavoite. Uskomme Propstreet-yhteistyön tuovan meille uusia asiakkaita sekä tehostavan sijoituskohteiden ja niihin liittyvien palvelujen markkinointia entistä laajemmalle asiakaskunnalle, kommentoi asiakkuuspäällikkö Jari Terävä LogisTilasta.

Lue myös: LogisTila kasvattanut liiketoimintaansa myös toimitilakiinteistöjen myynnissä (1/2022)

Propstreet ylläpitää jäsenpohjaista yhteisöä, joka yhdistää kaupallisten kiinteistömarkkinoiden sijoittajat, transaktioneuvonantajat ja välittäjät. Alustalla on tehty kiinteistökauppaa tähän mennessä jo noin viiden miljardin euron edestä ja jäsenyrityksiä on mukana noin 1 600.

–Propstreet virtaviivaistaa erityisesti ”markkinoiden ulkopuolisten” transaktioiden prosessia. Helpottamalla ostajien ja myyjien yhteydenpitoa Propstreetillä on potentiaalia parantaa Suomen kiinteistömarkkinoiden likviditeettiä ja tehostaa sitä kaikkien osapuolten kannalta, kommentoi Propstreetin avainasiakaspäällikkö Filip Lundqvist.

Propstreetin tavoitteena on kasvaa täysimittaiseksi pohjoismaiseksi alustaksi. Yhtiöllä on  vahva jalansija myös Norjan ja Tanskan kiinteistömarkkinoilla.

Lue myös: “Kiinteistöjen Tinder” rantautuu Suomeen (6/2022)

Edellinen artikkeliOsuuskauppa Arina suunnittelee Raaheen uutta 12 000 neliön laajuista Prisma-kauppakeskusta
Seuraava artikkeliRiihimäelle suunnitellaan uutta sote-keskusta, toteuttajaksi toivotaan yksityistä tahoa