Majoitustoimija Bob W avaa uuden kohteen Helsingin Kaisaniemenkadulla – pk-seudulle tulossa kohde myös toimistokonversiolla

Boutiquehotellin ja Airbnb-majoituksen konseptissaan yhdistävä Bob W avaa ensi kesänä uuden kohteen Helsingin ydinkeskustaan osoitteeseen Kaisaniemenkatu 3.

Bob W Kluuvi -nimisessä kohteessa on 21 erikokoista huoneistoa. Tiloissa toimi aiemmin Hotel Midpoint. Monikäyttökiinteistö on rakennettu vuonna 1924.

Bob W:n ensimmäinen Helsingin-kohde Bob W City Centre Vilhonkadulla sijaitsee vain sadan metrin päässä.

–Ensimmäinen kohteemme Spondan omistamassa Vilhonkadun kiinteistössä on ollut Helsingin markkinoiden parhaiten performoiva hotelli, vaikka se ei ole edes hotelli. Kohde on ollut pandemiasta huolimatta kannattava alusta asti ja peitonnut markkinan noin 250 prosentilla verrattuna keskiarvoiseen RevPARiin, Bob W:n toimitusjohtaja–perustaja Niko Karstikko kertoo.

Bob W:llä on pääkaupunkiseudulla meneillään myös kaksi laajempaa uutta kohdetta, joista toinen on uudisrakennus ja toinen toimistokonversio. Näistä yhtiö kertoo lisää myöhemmin.

–Haemme aktiivisesti lisäkasvua pääkaupunkiseudun lisäksi Tampereelta, Turusta ja kansainvälisiltä markkinoilta, Karstikko kertoo.

Bob W tulee sanoista Best of Both Worlds, sillä konseptilla on tarkoitus yhdistää hotellimajoituksen tasainen laatu sekä väliaikaismajoituksen käytännöllisyys ja paikallinen tunnelma.

Lue myös: Uuden sukupolven majoitustoimija Bob W etsii useita kiinteistöjä Helsingistä pitkäaikaiseen vuokraukseen (8/2021)

Kuvan lähde: Helsingin kaupunginmuseo.

Edellinen artikkeliBob W kasvaa yrityskaupalla väliaikaismajoituksen markkinajohtajaksi Virossa
Seuraava artikkeliDLA Piper Alvar Aallon Sokeripalan uudeksi ankkurivuokralaiseksi Katajanokalle