Kanresta tuo ravintolapalvelut NCC:n Fredriksbergin D-taloon – kiinteistön kaikki tilat nyt vuokrattu

NCC on solminut vuokrasopimuksen Kanresta Oy:n kanssa Helsingin Vallilaan Konepajan alueelle rakennettavaan Fredriksbergin D-talon ravintolatiloista.

Sopimuksen myötä kesällä 2022 valmistuvan toimistorakennuksen kaikki tilat on vuokrattu. Kohteen toimistotilat vuokrattiin täyteen jo tammikuussa.

Kanresta avaa D-talon katutasoon rentoa ja lämminhenkistä tunnelmaa tavoittelevan ravintolan, joka on avoinna aamusta iltaan. Ravintolan konseptia hiotaan vielä.

–Ravintola tulee palvelemaan aamusta iltaan hyvin erilaisia kohtaamisia aina iltamyöhään välillä olevaan aamiaistarpeeseen ja vastaavasti aamulla kotiin lähtevän yövuorolaisen välipalan nauttimiseen, Kanrestan toimitusjohtaja Maria Koivula kertoo.

Etenkin rakennuksen päävuokralaisen MTV:n tiloissa työskennellään ympäri vuorokauden, joten ravintolaa tarvitaan kellonajasta riippumatta.

–Fredriksbergin kokonaisuus on hyvä esimerkki tavoitteestamme kehittää toimitiloja, jotka toimivat elävänä ja avoimena kaupunkitilana myös muille kuin siellä työskenteleville. Kanresta on alusta asti ymmärtänyt filosofiamme ja lähtenyt innolla mukaan kehittämään alueen palveluita erinomaisesti täydentävää ravintolakonseptia Fredriksbergiin, NCC:n projektipäällikkö Miro Pojanluoma kertoo.

Kuvan lähde: NCC.

Edellinen artikkeliYIT:n Kanavakadun hotellihanke uudelleen rakennuslupakäsittelyssä – vääntöä julkisivuratkaisusta
Seuraava artikkeliSenaatti hakee toteuttajaa ja uutta omistajaa Pasilan keskitornialueelle – toimisto- ja liiketilaa 25 000–50 000 kerrosneliötä