Innovation Home lähes kaksinkertaistaa neliönsä Tampereen Finlaysonilla

Coworking-toimija Innovation Home avasi alkuvuonna Tampereen Finlaysonin alueelle noin 800 neliön laajuisen innovaatiokeskuksen yhteistyössä Varman kanssa.

Tilat on myyty nopeasti täyteen, ja nyt yritys aikoo lähes kaksinkertaistaa tilansa Finlaysonilla.

–Laajennus on kooltaan noin 600 neliömetriä ja se valmistuu ensi vuoden alkupuolella. Tällä hetkellä kokonaisuudessa on paljon tapahtuma- ja avotilaa, mutta laajennuksen myötä saamme paljon lisää kaivattuja työhuoneita ja työpisteitä, kertoo Innovation Homen myyntijohtaja ja Tampereen laajennushankkeen vetäjä Kati Haikola-Mehtälä.

Finlaysonin Innovation Homessa on monipuolinen käyttäjäkunta yksinyrittäjistä kasvuyrityksiin ja pörssiyhtiöihin.

–Monet yritykset ovat koronan myötä havahtuneet coworking-tilojen hyötyihin. Esimerkiksi Tampereelle laajentavat yritykset valitsevat täällä työskenteleville työntekijöille työpisteet coworking-keskuksesta sen sijaan, että hankkisivat oman toimiston, Haikola-Mehtälä sanoo.

–Toiset skaalaavat omia neliöitään pienemmiksi, eivätkä esimerkiksi halua enää pitää omia neuvotteluhuoneita, kun saman voi hankkia palveluna tarpeen mukaan. Coworking on tullut konseptina tutummaksi ja sen ymmärretään tarkoittavan muutakin kuin avotilaa. Monet yllättyvät, kuinka paljon palveluita hinta pitäkään sisällään, Haikola-Mehtälä lisää.

Innovation Home tekee Varman kanssa yhteistyöstä myös Helsingin Arabian toimipisteessä.

Lue myös: Innovation Home Kamppiin solmittu useita toimistovuokrasopimuksia (1/2022)

Lue myös: Coworking-toimija Innovation House Varman vuokralaiseksi ja kehityskumppaniksi Arabian tehdaskortteliin (4/2019)

Kuvan lähde: Varma.

Edellinen artikkeliCapman perustaa yhteiskuntakiinteistöihin sijoittavan rahaston
Seuraava artikkeliKiinteistöt voisivat olla osa Euroopan energiakriisin ratkaisua