Haaparannassa avattu Triple B -liikekiinteistö tavoittelee kolmen maan markkinoita

Entinen K-Raudan kiinteistö Haaparannassa on muutettu Triple B –liikekiinteistöksi. Kolmen B:n – Business Beyond Borders – tiloihin haetaan parhaillaan sekä ostosmatkailijoita että teollisuutta palvelevia yrityksiä Ruotsista ja Suomesta. Ideana on tarjota yrityksille mahdollisuus tehdä kauppaa yhdestä paikasta kolmeen maahan. Ensimmäisenä Triple B:hen on asettunut autoliike Bilmax.

-Meillä on erittäin positiivisia kokemuksia rajan yli tapahtuvasta autokaupasta. Myymme yhä enemmän autoja yhä kauemmaksi Haaparannasta sekä Suomeen että Ruotsiin, Bilmaxin myymäläpäällikkö Veli Mellajärvi kertoo tiedotteessa.

Triple B:n toimitusjohtaja Antti Herajärvi lupaa vuokralaisille käytännön neuvoja ja vinkkejä siitä, kuinka naapurimaan markkinoille on helpompi tulla. Esimerkiksi Haaparannan IKEA-vetoinen outlet-alue on ainutlaatuinen kokonaisuus Euroopankin mittakaavassa. Haaparannan alueella käy vuosittain 1,2 miljoonaa vierailijaa. Lisäksi asukkaita on kolmen tunnin ajomatkaan rajoittuvalla alueella noin 900 000.

Erikoisuutena Triple B:ssä on 1 500 neliön laajuinen shop-on-shop -messuale. Siitä voi vuokrata messuseinillä muodostettuja eri kokoisia tiloja, joita voi käyttää esimerkiksi messuosastona, showroomina tukemaan verkkokauppaa tai kokoustilana asiakastapaamisissa. Perinteisemmissä, 240 – 3 500 neliön liiketiloissa Herajärvi arvelee nähtävän ainakin autoalaa palvelevaa toimintaa ja tilat soveltuvat hyvin muun muassa moottoriajoneuvo-, asuntovaunu- tai venekauppiaille.

Kuvan lähde: Triple B .