Erik Selinin osaomistama kiinteistöneuvonantaja Croisette laajentaa toimintaansa Suomeen

Vuonna 2015 aloittanut ruotsalainen kiinteistöneuvonantoyhtiö Croisette Real Estate Partner aikoo laajentaa toimintaansa Suomeen ja etsii parhaillaan Suomen toiminnoilleen toimitusjohtajaa.

Croisettella on noin 90 työntekijää, kuusi liiketoiminta-aluetta ja kymmenen toimistoa, joista kahdeksan on Ruotsissa.

Vuoden sisällä yhtiö on laajentanut toimintaansa myös Islantiin ja Tanskaan, ja sen kunnianhimoisena tavoitteena on kasvaa maailman suurimmaksi kiinteistöneuvonantajaksi.

Croisetten toimitusjohtaja ja perustaja Per Svensson kertoo Kiinteistö-uutisille, että tavoitteena on kasvattaa Suomen tiimiä nopeasti: ensimmäisenä vuotena tiimin vahvuus voisi olla 5–10 hengen välillä ja siitä eteenpäin Croisette tavoittelee sadan prosentin vuosittaista kasvua

–Monet kilpailijoistamme toimivat Suomessa, mutta ne eivät ole onnistuneet niin hyvin kuin tiedämme itse onnistuvamme, Svensson sanoo.

–Suomen kiinteistömarkkinoilta puuttuu edelleen uudella tavalla ajatteleva kiinteistöneuvonantaja, kuten useista muistakin maista. Lisäksi markkinoilla on vallalla kulttuuri, joka kaipaa etunojaa ottavaa toimijaa, ja siihen rooliin me mielellämme astumme, Svensson sanoo.

Croisette haluaa ajan myötä tuoda kaikki palvelunsa Suomeen, mutta ensi vaiheessa voidaan keskittyä transaktio- ja vuokrausneuvonantoon. Fokus toki riippuu paljon tulevasta toimitusjohtajasta.

Svensson kaipaa toimitusjohtajan pestiin hakijoiksi eritoten henkilöitä, jotka ovat yrittäneet uudistaa alaa mutta joutuneet sen vuoksi törmäyskurssille.

–Croisettelaisena on oltava mieleltään avoin, positiivinen ja ketterä, sillä muutos on jatkuvaa, Svensson sanoo.

–Haemme uusia teknologisia ratkaisuja muilta toimialoilta, otamme oppia esimerkiksi verkkokaupan kehityksestä ja luomme uusia tapoja luoda arvoa asiakkaillemme. Ruotsissa olimme esimerkiksi ensimmäinen neuvonantaja, joka käytti sosiaalista mediaa markkinointiin vuokraustoiminnassa, Svensson kertoo.

Fastighets AB Balderin toimitusjohtaja ja pääomistaja Erik Selin on mukana Croisettessa vähemmistöomistajana.

 

 

Kuvan lähde: Croisette.

Edellinen artikkeliCobbleyard tähtää 100 miljoonan kauppoihin vielä tänä vuonna – seuraava askel otetaan Ruotsiin
Seuraava artikkeliDEAS Groupin Rikke Lykke: Paikallisten kumppaneiden merkitys kasvaa