Bob W kasvaa yrityskaupalla väliaikaismajoituksen markkinajohtajaksi Virossa

Suomalainen Bob W on ostanut Viron suurimman väliaikaismajoituksiin keskittyvän palveluntarjoajan Estonishing Stay Apartmentsin.

Yrityskaupassa Estonishing Stayn kiinteistöt siirtyvät Bob W:n brändin alle, minkä myötä Bob W:n Virossa sijaitseva majoituskapasiteetti kolminkertaistuu ja yritys kasvaa Viron markkinajohtajaksi alallaan.

Bob W on majoitustoimintaa operoiva teknologiayritys, joka tarjoaa aiempaa älykkäämmän vaihtoehdon hotelleille ja tilapäisille huoneistovuokrauksille. Bob W toimii tällä hetkellä Suomessa, Virossa, Espanjassa ja Isossa-Britanniassa, ja se on laajenemassa myös muun muassa Saksaan ja Alankomaihin.

Jos lasketaan yhteen kaikki Bob W:n nykyiset sekä tulevat sopimukset ja aiesopimukset, yrityksellä on yli 1 200 huoneistoa 28 kiinteistökohteessa yhteensä 37 miljoonan euron potentiaalisella vuosittaisella liikevaihdolla.

Bob W jatkaa aktiivista laajentumistaan Euroopassa ja pyrkii kasvamaan uusille markkinoille yhteistyössä kiinteistökumppanien ja sijoittajien kanssa. Estonishing Stay on Bob W:n ensimmäinen yrityshankinta, joka lyö alkutahdit kiihtyville yrityskaupoille ja -järjestelyille Baltiassa ja muualla Euroopassa.

– Olemme etsimässä ostokohteita myös Suomen markkinoilta, Bob W:n toimitusjohtaja–perustaja Niko Karstikko kertoo.

Lue myös: Majoitustoimija Bob W avaa uuden kohteen Helsingin Kaisaniemenkadulla – pk-seudulle tulossa kohde myös toimistokonversiolla

Kuvan lähde: Estonishing Stay.

Edellinen artikkeliAktiivitilat investoi jälleen Tuusulan Sulan alueelle
Seuraava artikkeliMajoitustoimija Bob W avaa uuden kohteen Helsingin Kaisaniemenkadulla – pk-seudulle tulossa kohde myös toimistokonversiolla